UDTALELSER

UDTALELSER

Hos VELOSO lever vi af glade kunder og derfor gør vi en dyd ud af netop det – at samarbejde. 
Her kan du læse hvad kunderne siger om oplevelsen og de resultater vi har skabt sammen.
"Denne begivenhed (24-timers workshop) er den bedste og mest værdifulde aktivitet, jeg har lavet med noget team i de sidste 20 år af min lederkarriere."
Lars Toft Krag
Rolle: Driftsdirektør
"Victor Veloso har en formidabel evne til at få omsat teorier og redskaber til særdeles værdifulde løsninger. Han udfordrer deltagerne på en konstruktiv måde og har fokus på opfølgning og implementering af handlingsplaner, så effekten er langvarig. Resultatet af vores teamudvikling har således været øget forståelse og respekt for hinanden i teamet, personlig udvikling og stigende engagement i det daglige arbejde"
Lars Kyvsgaard
Rolle: Vicedirektør
"En helt igennem rigtig god dag - den største ros til Hr. Lærer Victor, som formåede at køre os alle igennem en dag, hvor vi fik stort udbytte med derfra. Et udbytte, som er rigtig brugbart og lige til at anvende, både privat og arbejdsmæssigt. Håber at vi får muligheden igen.
Gitte Caroline Palm Lundorf
Rolle: Steward chef
”Vi havde lavet en strategiplan og tog Victor Veloso på banen for at gøre planen operationel. Først var det hele jo bare ord. Dem skulle vi have omsat til handling. Victor fik skabt afklaring på alle niveauer og styr på processen. Det har været en super god oplevelse.”
Erik Høi
Rolle: Adm. Direktør
"Jeg havde et stort udbytte af samarbejdet VELOSO. Victor Veloso var inspirerende og professionel at arbejde med, idet han formår at komme ind til sagens kerne samtidig med, at den gode stemning bliver opretholdt."
Vivian Byrholt
Rolle: Afdelingsleder Aktuariatet
DOWNLOAD GRATIS E-BOG