UDTALELSER

UDTALELSER

Hos VELOSO lever vi af glade kunder og derfor gør vi en dyd ud af netop det – at samarbejde. 
Her på siden kan du læse hvad nogle af vores tidligere kunder siger om det arbejde vi har udført sammen og se eksempler på, hvem vi ellers har samarbejdet med. 
"Victor Veloso har en formidabel evne til at få omsat teorier og redskaber til særdeles værdifulde løsninger. Han udfordrer deltagerne på en konstruktiv måde og har fokus på opfølgning og implementering af handlingsplaner, så effekten er langvarig. Resultatet af vores teamudvikling har således været øget forståelse og respekt for hinanden i teamet, personlig udvikling og stigende engagement i det daglige arbejde"
Lars Kyvsgaard
Role: Vicedirektør
”Vi havde lavet en strategiplan og tog Victor Veloso på banen for at gøre planen operationel. Først var det hele jo bare ord. Dem skulle vi have omsat til handling. Victor fik skabt afklaring på alle niveauer og styr på processen. Det har været en super god oplevelse.”
Erik Høi
Role: Adm. Direktør
"Jeg havde et stort udbytte af samarbejdet VELOSO. Victor Veloso var inspirerende og professionel at arbejde med, idet han formår at komme ind til sagens kerne samtidig med, at den gode stemning bliver opretholdt."
Vivian Byrholt
Role: Afdelingsleder Aktuariatet
DOWNLOAD GRATIS E-BOG