7. Fra plan til handling_shutterstock_302299298

FRA PLAN TIL HANDLING

Skab bro mellem handlingsplaner og medarbejdere
  • På trods af, at din virksomhed har gennemført en god strategiproces, kniber det med at få handlingsplanerne gennemført. Nøglepersoner er i tvivl om, hvordan de i praksis skal griber implementeringen an. Rundt omkring i organisationen sidder medarbejdere, som ikke har deltaget i strategiprocessen, men fordi handlingsplanerne ikke er særlig konkrete, forsøger de nu at fortolke hvordan de skal operationaliseres.
  • Din virksomheds strategiplan er klar og tydelig, men det går ikke så godt med implementeringen. Du fornemmer at nogle medarbejdere er mere motiverede end andre, og særligt er du i tvivl om dine ledere har de kompetencer der skal til at sikre den nødvendige forandring.
  • I har arbejdet i noget tid på at implementere en ny organisation og ”operating model”, men den synes ikke at virke optimalt i hverdagen. Ingen kan rigtig identificere de umiddelbart årsager til hvad der går galt og på papiret er rolle og ansvarsfordelingen forholdsvis klar. Hvad går glat?

Vi arbejder efter en egenudviklet udviklingsmodel ved navn VELOSO Execution Excellence (VEE™).

Modellen bruges til at gøre teams og enkeltpersoner forandringsparate i forhold til en strategiudrulning eller implementering af forandringsprojekter. I første omgang sikres at forandringens mål er klare og planen tilstrækkelig fokuseret og operationel. Det kalder vi ”syretesten” – altså om planen med de gode intentioner på papiret er til at arbejde med, når den rammer en virkelighed, der inkluderer individer med egne følelser og holdninger til planen.

Nu er teamet klar til at sikre motivation for planen, hvor der laves et kompetence-, passions- og ressourcetjek. Endelig eksekveres og følges der op på en struktureret vis, hvor fokus sættes på performanceledelse. Opfølgningsdelen kan med fordel understøttes af ActionPlanner – et unikt opfølgnings- og eksekveringsværktøj til succesfuld implementering af udviklingsprojekter.

Du kan læse meget mere om denne ydelser på siden DIGITAL EKSEKVERINGSMODEL.

Som ledelse smørger vi ærmerne op og går forrest

TEAMUDVIKLING
LEDERSPARRING
LEDERSPARRING
MENTAL ROBUSTHED
STRATEGIAFKLARING
DIGITALISERING
DIGITAL EKSEKVERING
DOWNLOAD GRATIS E-BOG