EXECUTION EXCELLENCE SØJLE 2

Eksekveringsprocessen

Øvelse gør mester! Derfor er det vigtigt at have en proces der virker og som på systematisk vis tvinger os til at genbesøge strategien. Budskabet er, at man opnår højere mødeeffektivitet og bedre eksekvering ved at vidensdele inden man mødes og ved at læne sig op af den mødestruktur man allerede har.

I videoen nedenfor folder vi eksekveringsprocessen ud, som er den anden søjle i modellen for god eksekveringsledelse.

Er din opfølgningsproces optimeret?

Det hjælper teamet at have en ensartet proces, da det strømliner den måde teamet eksekverer på. Desuden støttes teamet til at forøge eksekveringskraften blot ved at gentage den samme process igen og igen – øvelse gør mester.

Overvej følgende i din eksekveringsproces:

  • Hvordan skal de overordnede virksomhedsmål oversættes og nedbrydes til daglige leverancer og opgaver på de enkelte organisatoriske niveau og på tværs af teams og landegrænser?
  • Hvem skal afrapportere til hvem, på hvilke initiativer og hvor ofte?
  • Hvordan skal fremskridt visualiseres og prioriteres over tid for at sikre, at teamet er fokuseret på de rigtige aktiviteter, forbliver agilt og samtidig sørger for at dokumentere fremdriften?

Hør Victor Veloso introducere SØJLE 2: Eksekveringsprocessen

Se mere om de fem søjler til god eksekveringsledelse​
Ønsker du dialog om god eksekveringsledelse?

Kontakt os for at booke et 45 minutters uforpligtende strategimøde med seniorkonsulent og partner Victor Veloso, hvor vi kan få en dialog om jeres situation og skræddersy et uforpligtende oplæg til jer. 

''2 ud af 3 initiativer fejler - er dit team klædt på til at slå de odds?''
Victor Veloso
Seniorkonsulent og Partner
DOWNLOAD GRATIS E-BOG