EXECUTION EXCELLENCE SØJLE 1

Roadmap struktur

Et godt roadmap overblik er både en god investering og nødvendig start på rejsen.

I videoen nedenfor kan du lære mere om kompleksiteten, der opstår når strategien rammer virkeligheden og der skal delegeres, kommunikeres, eksekveres og rapporteres effektivt i en travl og foranderlig hverdag.

Hvordan ser din roadmap struktur ud?

Uagtet om der er tale om strategiimplementering, målstyring eller en forandringsproces, vil eksekveringsledelsen altid byde på et hav af aktiviteter i forskellige kompleksitetsgrader – fra store initiativer til milepæle til små opgaver. 

Overvej følgende i din roadmap struktur:

  • Hvordan vil I organisere store som små aktiviteter, så I bevarer overblikket og ikke bliver trukket ind i unødvendige detaljer?
  • Hvordan vil I, i samme eksekveringsværktøj, give folk mulighed for at planlægge, delegere, rapportere og eksekvere på alt – fra få store initiativer, der løber i måneder eller kvartaler, til hundredvis af små dag-til-dag opgaver?
  • Hvordan vil I sikre en top-down tilgang (ledelsens strategiske agenda med fokus på “Why” og “What”) med en bottom-op tilgang (organisationens svar på “How”)?
  • Hvis relevant, hvordan vil I adskille strategiske udviklingsaktiviteter fra, men fortsat tillade, driftsaktiviteter i Roadmap strukturen?

Hør Victor Veloso introducere SØJLE 1: Roadmap struktur 

Se mere om de fem søjler til god eksekveringsledelse​
Ønsker du dialog om god eksekveringsledelse?

Kontakt os for at booke et 45 minutters uforpligtende strategimøde med seniorkonsulent og partner Victor Veloso, hvor vi kan få en dialog om jeres situation og skræddersy et uforpligtende oplæg til jer. 

''2 ud af 3 initiativer fejler - er dit team klædt på til at slå de odds?''
Victor Veloso
Seniorkonsulent og Partner
DOWNLOAD GRATIS E-BOG